Otroligt


Detta trodde jag då fan inte! Plötsligt så kan jag sova hela natten utan att vakna. Plötsligt kan det gå över 10 timmar mellan toabesöken.

Har kommit på en plan så jag kan ta mig ut till Norrbyskär. Vet inte om jag är dum som gör såhär. Men det är dit jag vill, och ska!


The Glee Project


Som sagt. Hittade en serie igår. Den heter The Glee Project och går helt enkelt ut på att några ungdomar ska tävla om en gästroll i riktiga Glee.

Här är en video som de gör  i episod två. Firework är från första, fast den kunde man inte bädda in. Men kolla ändå! ;D

Firework



Vad finns inte att gilla? Har dessutom en crush i både Samuel (dreadlocks-killen) och Cameron (långa med brillorna.)

Det kunde vart värre


Har tröttnat på min ständiga tur. Förra året missade jag studenten pga konstiga utslag. Nu ligger jag hemma, det är fint väder, och jag är helt säker på att det finns ungefär 100 saker som är roligare än detta.

Men "det hade kunnat vara värre", tror det är mitt motto som jag tar till när "bära eller brista" helt enkelt inte "bar". Utan det skulle jag inte vara något annat än en sur jävla bitch. Och det har jag ingen lust att vara.

Sen om jag ska fortsätta vara sådär löjligt optimistisk så är det bättre nu. Sen så ska jag kolla på Eric Saade som är på Sommarkrysset.

DESSUTOM! Har jag hittat en ny serie, som jag dock inte riktigt vet hur jag ska följa. Den heter The Glee Project... Och jag prata om det senare, för nu ska jag äta cheesecake. ME LIKE'EM CHEEEESSSEY <3

No stress


VARNING!
Denna text är endas en egen pepp och en slags övertygelse till och för mig själv.
Självklart saknar jag mina andra vänner också, men this shit is fucking holy!

Har varit skönt att bara legat hela dagen och väntat på bättre tider. Sörjer att jag inte kan fara till skäret med de andra på söndag. Hoppas jag får en snabb diagnos och en bra en, så jag så fort som möjligt kan ta mig ut till min andra "familj". De skulle faktiskt vara mitt ultimata lyckopiller just nu. Det är inte ofta jag träffar hela gänget. Det är mitt långsiktiga mål. Kortsiktiga är bara att chilla och inte pressa magen för mycket. Ta bort så mycket stress som möjligt. Detta blir bra.

The Glamorous Of Mimmi


Har börjat föra ett slags schema för hur många gånger jag besöker toaletten. Ett tips från min mor som ju lider av en tarmsjukdom.

Har ätit min banan nu. Yeey! Dessutom har jag inte lika mycket kramp i magen. Kanske man kan äta lite mer nu.. Jag menar, så man har något att skita ut sen.



Fy fan


Midsommar. Ååå vad jag har längtat.. Mummsa i sig massa mat och bara glassa.. Men tji. Inte fan ska jag få det. Det vanliga turen har än en gång gjort sig påmind.

Mina damer och herrar. Har knappt tryckt ner en banan. Magen kurrar och jag vill bara sova eftersom all näring i princip rinner ut lika snabbt som den kommer in. Men kämpar mot illamåendet.. Bananjäveln ska ner.. Förr eller senare.

Fortsättning följer...

25 JUNI


Denna dag vill jag hedra till två kära musiker som är skapare till musik som ligger riktigt nära hjärteroten.

Först och främst har vi (som lätt kan räknas ut)

MICHEL JACKSON

29 augusti 1958 - 26 juni 2009

Här har vi mannen som toppar min lista av toppartister de senaste 6 månaderna. Undra just hur många timmar jag spenderat till att lyssna på mannen som skulle komma att platsa bland mina musikgudar.
Även om du inte gillar MJs musik så kan man ändå erkänna att han förändrat mycket här i världen; inte minst inom musikindustrin. Han har sedan barnsben gett hela världen en del av sig själv och pockat för att förändra vår värld till något bättre och influerat hela världen med sin musik och dans. Hans musik och framtädanden är så sjukt genomtänkta och förberedda in i minsta detalj. När jag lyssnar och ser på Michael Jackson känner jag en stor kärlek och glädje. Han är så sjukt överlägsen och förblir en legend, THE KING OF POP helt enkelt.



Någon annan jag vill uppmärksamma idag är käraste



HILLEL SLOVAK

13 april 1962 - 25 juni 1988

Ännu en man som gett min funkåder syre. Vem det är? Denna man tillhör orginalsättningen till Red Hot Chili Peppers. Dock dog han som sagt 88 av en överdos av heroin. På albumet Blood Sugar Sex Magic kan du hitta låten My Lovely Man som är skriven av Anthony som en hyllning till Hillel. Utan han hade inte RHCP funnits. PUNKT OCH SLUT.

Orginaluppsättningen från vänster:
Michael "Flea" Balzary, Anthony Kiedis, Jack Irons & Hillel Slovak

 

 


Needy Girl


Har jag nämnt att Chromeo (Oåååoooåå) spelar i London den 25/11. Och vi har planerat in en eventuell resa just dit i höst. Hihi.. Inte så att jag kan komma och anta att det är just den veckan. Eller att någon är lika taggad som jag. Men jag drömmer

Btw. Vad kallar man sig om man är såld på funk, funkare?


Gråter.. Nästan iaf.


Har haft ont i magen hela dagen. Stängde på jobbet. Har legat avslagen i soffan.. När jag egentligen skulle ha varit på cirkusen som kommit hit till vår "stad".

Läser om gårdagens konsert med Foo Fighters. Vill "typ" gråta ännu mer nu.


Men det finns värre problem. Om inte kistan kan sluta krisa nån jävla gång. Snart blir det till att besöka herr doktor. Om man bara någon gång kunde slippa alla småproblem man lyckas stapla i högar. Men nej. Alltid ska det finns något litet att grunda över.

Får se hur det blir imorgon. SNÄLLA magen. Be kind. Känner inte så stor tagg att fara iväg på äventyr när man inte vet om man måste smyga baki busken och få fästingar fulla röven för att rännskitan trycker på.


Över till något annat så var det ju min sista dag på förskolan. Iaf för denna termin. Fick tom en liten present. De är så söta och snälla.
Mimmi-Hylla checkar ut.

YOU FRGGIN KIDDIN' ME?!


Tänkte att jag skulle spana in mitt konto. "Kanske kan man få ett hum av vad jag får i lön på måndag?", tänkte jag. "Lär ju inte bli sådär mega mycket cash, med tanke på att jag var borta två veckor när jag var sjuk och utomlands i majmånad", tänkte jag.

Ehe, ursäkta mig principessa. Men jag ska inte klaga.

Gillar även rektorns kommentar idag "ja, då får vi se hur det blir i höst, vad du gör." Halva inne redan. "Det behövs ju alltid vikarier."

Snart är jag ju lika rik som Joakim Von Anka.. Eller iaf Carlisle Cullen - damn they're rich.



Drägglet rinner


Spanar in olika recept som innehåller rabarber. Det vattnas i munnen så att säga. Hoppas det blir middag snart.

På söndag bär det av till skäret. WOWOW.. Jag ska ta med mig bananer och chokladsås. CHECK

- kärring


Har varit städkärring hela dagen. Usch, säger jag bara. Men nu är det mesta spritat och rent på grön/blå.

Midsommar lär tillbringas ute i skärgårn utanför Norrbyn. Det komme troligen bli magiskt!

På tal om magi så har jag tänkt att läsa lite ur Sibyllans Hemligheter. Nu ska jag bli en galen spåkärring. HOKUS POKUS på je.

PANIK


FAN FAN FAN FAN FAAAAAAAAEN.

Nä självklart är jag inte i Stockholm imorgon. På Stadion och pumpar adrenalin och gråter av lycka. Någon dag, någon vacker fucking dag. Troligen, aldrig. FRIPPAAA

You Gotta Promise Not To Stop When I Say When,
She Sang.



 


Känner att IQn är på topp


HAHA.. Jaha.. Nyss satt jag och lyssnade på karaokeversionen av Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.). Började undra hur jädra långt intro låten egentligen hade. .. BANG BANG SHOT DEAD.

Min hjärna har inte fungerat 100% idag. Klarade inte av att skriva ut namnalappar, why ? Jo inte fan kunde jag lista ut hur man gör ramar i Work. HEJ HEJ, jag gick media.

Dukade djuptallrik, kniv och gaffel. Lunchen var fisksoppa. Basic shit.

Förlorade nog de sista hjärncellerna igår när jag började spela ett Glee-spel. Just nu fungerar inte sidan. Är nog lika bra. Jag var en hårsmån att slänga datajäveln in i väggen. FÖRBANNELSE.

Nu ska jag lyckas sammastråla allt jag nu pratat om (minus min IQ-befrielse). Har nämligen en skön kombo att bju på. Det vill säga musikvideon till Last Friday Night där massa karatärer från Glee är med. Darren Criss kan ju passa på att hälsa på mig i sommar när jag är ledig. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!



Btw, kolla in eftertexterna.. Även FYI så äre Hanson som spelar bandet.

Läs "Kapitelslut" före


Klockrent. Kolla in spåkulan jag nyss fick...

 

Som den rebell jag är ska jag istället lägga mig ner i min säng och glo på film. JAO


Kapitelslut


Sista veckan på Paletten. Känns sorgligt tycker jag.

Efter jobbet så tänkte jag vara lite sportiv och göra lite övningar. Fan inte skulle ja ha gjort det heller. Nu orkar jag knappt lyfta armarna och ont i magen (som i illamående) som grädden på moset.

Har börjat titta på True Blood säsong 3. Tänkte fräscha upp minnet nu när fjärde snart börjar sändas.

Tillbaka till jobbet som jag slutar nu på torsdag. Fyra månader, har haft så kul och tiden har gått så fort. Dessa barn har förgyllt min vardag, fått mig att växa som människa och på den kreativa biten; dessutom har jag fått betalt för detta. Fick lätt ångest igår - VAFAN NURÅ?!.

Slumpen


Snaskar i mig ett och annat ballerinakex. Satan så mysigt.

Igår firades Madde the one and only. Massa knasdans innan vi gled ner till stan för att gå på TC, trodde vi ja. TC var proppfullt med en flera meter fet och lång kö. Efter funderingar så besämde vi oss för att prova vår lycka på Scharinska. BINGO! Kändes lite folktomt så vi satt och chilla i väntan på att något dansat skulle komma igång. Blev bjudd på klubbor, spelade 8-bits Mario Bros, och inte fan viste vi vilka skatter som fanns. Vi bestämmde oss för att gå på hunt. Och score - CHECK.

Vi kände oss nöjda efter att ha fått dansa till lite Mowtown och var påväg hem. Hade ju nästan lagt hela jizz-pusslet. Var ju bara en bit som fattades. När vi sen av en slump var tvungen att hämta upp milf så gav Lisa till ett galet tjut med sin hesa stämma. Vem gick där, om inte sista biten.

Löjligt nöjda gled vi hem i sommarnatten.

HO HO HO HO HO HO


Idag fick jag ett miniskrattanfall på jobbet. Allt kändes bara så himla stört.. Att jobba med barn innebär så många tokigheter.

Efter att en unge kört med en leksakssåg i 1½ timma (ja, den hade ljudeffekter) så kände jag bara.. HAHAHHA hur bissart kan det bli, det är sånt här som kan roa mig så sjukt. Det var liksom ingen som vill ha barnet i sitt rum för att det lät så mycket, men sket ju barnet fullständigt i. När denne senare kommer och ger mig en yxa och ber mig hugga ved. Haha japp. Då gillar jag det ännu mer. Jag önskar ni hade chansen att se det jag fick se. Jag fnissar för mig själv nu när jag tänker på't. HIHIHIHI

Så härliga kiddos. Känns som alla dessutom är på väg att få sommarlov, även jag (1 vecka kvar!), tur jag drar på läger så jag inte behöver sakna alla ungar så mycket.


Över till något helt annat:
For på bio igår. Såg nya pirates. Den ägde. Hade inte tackat nej till Deppan. .. ONEJ han är en DILF, på rikt.

Fredag, nej torsdag


Tänker hela tiden att det måste vara helg snart. Ack, å ve! Dock har jag en skön dag i morgon att se fram emot. 7-14 är inget farligt pass. Dessutom planeras en kväll med Nördmalingsbor. Jordgubbar och mjukglass är några fragment. Inte helt fel.

Nu vill jag bara ha 1. Middag, 2. Ta en dusch, 3. Lägga mig i sängen och se Herrskap och tjänstefolk.


På tal om ja, förra inlägget, typ...Hittade av en slump denna bild. HAha.. Kände mig bara lite prickad.


This is how it's DONE! Bara kärlek.


En lukt av svett och fil


Så känner jag mig nu. HOHO

Gårdagen var (enligt mig) en tia! Serverade asagod mat. Fick en egenskriven kärlekslåt framförd. Hade kul i goda vänners lag. Snurrade skivor och dansade. Fuldans. Headbang. Balla ur attack. Snurrade så jag ramlade. Gjorde lite lindyhopp. Skrek mig hes(are).

Fanns nog en hop som undrade om jag och mina kompanjoner hade tagit ett eller flera järn.

Tydligen måste man vara onykter för att ha kul?


Har haft mycket att göra den här veckan


Förbreder inför CCBN. Vad det är.. Orkar jag inte ens gå in på..
Men imorgon efter jobbet så ska jag dressa om till servetris. Efter det till

DJ-MASTER MIMMI HYLLA

Catch you på torsdag.

HAHAH MMM


VAFAN.. Det ballade fan ur.. Vart ju en fin kväll tillslut.

Gårdagen började med att jag och Amanda stekte på hennes balkong med en kall (nåja, i några minuter iaf) öl i handen.

Tvättade tvätt och åt mjukglass.

Sedan plötsligt hamna vi hemma hos mig, gled på banderoller som vi preppat med såpa. Fick fina rivmärken efteråt, men de va det värt!

Åkte in till stan. Käka en fet middag i parken. Och med fet snackar vi chickensticksmeny, lökringar och mozzarellasticks.

Drog vidare till tivoli. Simon spydde.

Hamna i nästa park. Hade en liten miniföris. Gick till älven; hade en miniföris till. Pinna iväg till Droskan.

Redan vid entren kände vi att här vare tänt.. Eller iaf en hög med boys. Man kunde ju inte heller tacka nej till ett visst ögongodis - A-Tony. Han va egentigen lika "sur" som vanligt, MEN, lika uppstyrd som sisst.

Hamna vid ett stort bord med massa bushen-kändisar. Musiken var inte på högsta nivå, enligt moi. Men (tillslut) spelades låten jag väntat och väntat OCH väntat på. Det höjde betyget markant. Mot slutet, som egentligen kändes som början på kvällen så kände jag mig väldigt på G så att säga.

Frågade en bossnier om jag såg ut att komma från Bosnien. Men näe, det höll han inte riktigt med om. Kan ha råkat såra dem också. Men jag kan inte vara oärlig. Sen så slinker det bara ut saker hela tiden. Jag känner ju själv att jag blir lite utav en dryg duracellkanin.

Red på tre olika ryggar på väg hem, eller plötsligt marscherade vi mot Max. Och nog fan skulle vi stanna en rickshaw och sätta upp mig där med en random gubbe. På vägen kom jag på att jag varken hade pengar eller mobil. Kändes si så där. Och inte ville jag spendera mycket mer tid med den där gubben, som för övrigt hette Johan.

På Max hittade jag V1 som jag dryga med. Självfallet. Tryckte ner fler lökringar och mozzarella. Dock var dessa ungefär 100 gånger bättre än Frasses.. Om det var pga produktionen, fyllan eller en magisk combo; låter vi vara osagt.

Sjöng/ skrek i bilen på väg hem. Somnade nöjt kring fyrasnåret. Känner såhär dagen efter att, hahah japp. Det var fan en fin kväll tillslut. Gillar faktumet att Simon fick he sig ut i stora världen, träffa människor, vakta våra väskor och köra hem oss i säkert förvar. NÄE, vetu vad nu ser jag fram emot till nästa gång vi slår klackarna i taket.

BOMBAR


Jag har inte mycket mer för mig.. GRATTIS.. Ännu ett jädra inlägg att läsa HÖHÖ.

Nu ville jag bara säga att det är varmt som fn i mitt rum och att jag blir så glad SÅ glad av mina pojkvänner. Måste vara kanske det något av det klockrenaste att sjunga till. De påminner mig om mina andra funk-pojkvänner i RHCP. Fast mer åt MJ's håll dårå. JAMEN.. FAN OCH HANS JÄVLA FUNK är tame tusan det bästa!



+




Har iaf brännan.. SÅ DE SÅ

Alla är för ball. Typ.. "hej jag steker med biribira, kvällen har bara börjat". osv. Själv sitter jag i sängen pch lyssnar på musik med en ful dressingfläck på min vita t-shirt och väntar på imorgon. Alla vet ju att det är då det (om något) händer.


Orkar inteeee.. hihohihio


Måste bara tillägga...


Att jag spelade Lego Harry Potter igår. HAHAHA.. Roligaste "filmscenerna" någonsin typ.. Tänk en lego-bäbis-HP... Med glasögon. HAHAHA Skratta typ på mig....

Spotify Unlimited



STEKPANNA



Gillar att brännan redan sitter där den ska...
Idag har jag varit på en liten utflykt med jobbet. Improviserat berättelser som:

- Turtles som räddade världen från att sprängas
- Hulken som räddade fredagsmyset
- Spiderman som räddade 10 ungar + deras leksaker från taket av en skyskrapa

Har käkat mjölkfri glass till mellis och en unge fråga om den fick kolla på mina bröst. Inget konstigt med det.

Imorgon planeras bla vattenlekar, dopp i det blå (?), middag och tivolibesök. Känner ba så här i fingertopparna att helgen kan bli hur grym som helst.

HANEEE HÄJ

Ååå juste


Hoppade hopprep idag. Inget konstigt med det.. Tappade mobilen,, hoppade på mobilen... Den höll. Bara en liten skråma ^^

Vad är väll en bal på slottet.


No för att man är piga.. Ja inte är man väll fin i kanten.

Satt nyss på toa... Halvnaken,, sket.. Kollade balen på vk.se

Ja jobbar man till fem så är det inte mycket mer man kan göra. Dessutom hade jag inte kunnat skita i trängseln (gud vad varmt det måste vara) vid Folkets Hus.

Äta lite B&J.. Kanske middag.. MUMMS
HEJ

PS. En unge sjöng idag "Bananer i Mimmi, de skojar och står pååå"... DS

PRUTTDEG!


Sveper ett stort glas vatten med citronsmak. Hoppas att jag vaknar imorgon och att allt bara är borta. Tror minsann jag bakar en jävla bulle i magen. Massa luft och skit. UTE ME DE!

TMI

Och ja. Det är varmt att jobba en dag som denna i långbyxor.. Imorgon blir det shorts. CHECK!

Btw visste ni att man får många barn om man äter gräs och har sand i "snippan"?..


Glee Cast – Do Ya Think I'm Sexy? (Glee Cast Version)

JA!


Nu har jag beställt hem från ASOS. Sakerna bör levereras nästa vecka. Känner en fet tagg! JUPP JUPP!

Spenderade kvällen med Lisa. Vi har funderat på lite midsommar/sommar/födelsedags-planer. Vi har bestämt att BÅTEN är MÅSTE inom snart framtid.

Vad säger ni andra? Vad har ni för planer? Berätta!

Schhhhh!


Så sjukt vad seg jag varit idag. Sov ju bara 10 timmar. Trodde jag skulle somna i soffan på jobbet. Dock känner jag att krafterna håller på att komma tillbaka nu lite. Dock är rösten fortfarande paj. Hur får man tillbaka den?

Nu kommer ju värmen har jag hört. Har varit ute hela dagen och gainar mer solpoäng. Bring it on BIATCH. Känner att helgen kan bli något speciellt supersommrigt!


Kylskåpet i fikarummet


Ska fråga kära Porrgittan om ASOS, sen skickar jag in beställningen. YEPP! Annars är jag sjukt sugen på B&J i det underbara vädret.  Har fan inge vettigt att säga.. Så hej.

Bang bang shot dead


Är hemma från en händelserik tid på skäret. Har sovit i lärarinnans, förlovat mig, lekt maffia, skrattat till tusan, tappat rösten, spelat rödluvan i målbrottet, kletat smör och spottat gurka på oskyldiga, grillat marshmallows och skrivit sanninges ord.

Där har ni några fragment. Fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött och borta. För jag har verkligen hållit mig inom ramarna av sov och mattider. Måste vara den sega förkylningen som gör det 100 gånger svårare att hålla sig vaken.

Taggen att fara och jobba 8-16.30 imorgon är inte ultimat.

Är sugen på...

Några saker jag hittills fastnat för på ASOS... Plus ett linne och en kofta... går ju bara på ca 1,500.. haouseues. Vad säger ni?




Nu gör vi helg tycker jag.


Idag letade jag och Amanda efter den mystiska bajsluktens skapare.. Vi hittade den inte.

Annars känns det skönt med helg nu.. Bra grejer.. Förutom att jag glömde titta på schemat och se vilka tider jag jobbar nästa vecka.. OPZ. Räddade situationen nu.

Försöker hitta nya kläder på ASOS. Någon slags jacka kanske? Blaser skulle ju sitta fint.. Nått på bena.. å en halsduk. Aaa.. Känner att det är stabilt.



RSS 2.0