ME LIKE


Fick beröm på jobbet idag. Då blir man ju extra glad i själen.

Har ätit tårta för tredje dagen i rad. STRANDEN here we come!

Taggar N-skär. PLUS för bästa Elmer och Annika som även detta år bossar i köket.

Har en spådomsbok. Sibyllans hemligheter: Praktisk spådoms- och trollkonstbok efter de bästa källor utarbetad av Sven Linde. Nu jävlar ska drömmar tydas och galna trollkonster utföras.

Även har en tatueringside börjat växa fram.

KÖR PÅ!


Sitter och mummsar på tårta. Dagen blev solig och rolig. Plötsligt hamnade jag på pastors med alla gosiga i ledarskolan. De är bäst!

Imorgon ska jag mysa med härliga b-rudar. HIHI.. och på torsdag bär det av till skäret. Satan så fint!

Laddar upp för en ny arbetsvecka


Ska duscha, ta mig en fet bit tårta och lägga mig och titta på film.

Jag känner en mystisk känsla. Snart kommer det hända något nytt och roligt. JAPP.. Jag ser ljust på framtiden och framförallt SOMMAREN.. Som jag har längtat efter den!

Gör mig påminnd om att man borde köpa nya kläder. Roliga kläder. Något som inte är hål i. HAR INT TID att fara till stan bara :P

Hej, kärringvarning!


Har ont i hela kroppen och ba legat hela dagen. Trött och fan kan man inte sova utan att svettas. Lite massage och en knäck på ryggen så man slipper problemen.. Ja why not?!

Ja, har jag inget vettigare att prata om så får det väll bli vädret då. Ser fint ut till långhelgen. PUnKT

HAPPY MOTHER'S DAY


Everyday I'm shuffelin'

!!!!


Sitter just nu hemma, käkar turkiskyoughurt-glass (äntligen) och lyssnar på mashups. Mashups är något jag kan ägna timmar åt. Blir lite samma som när jag fastnar i Spotifyträsket. Man kan säga att jag lätt uppslukas av musiken. Är det en bra DJ som vet vad man vill ha så kan dansgolven bli farliga.  Det ballar lätt ur i total trans. Då skiter jag i allt, är så sjukt härligt att bara skutta ur sig allt, känna kroppen brinna av utmattning, men ändå fortsätta för att inte "slösa" bort musiken.

Mitt ledmotiv för tillfället stavas ...... (Behöver jag nämna att jag SÅÅÅ HÄÄÄR mycket skulle vilja kunna dansa som dem?!?)


Just nu känner jag mig uppslukad. Av livet, framtiden, musiken och kärleken till det jag nämnt. Kan vara att det är sent och man blir djupare än vanligt. Eller så kan det vara för att jag lyssnar på mina favvo electro-funkpojkar: P-Thug och Dave 1 = Chromeo. Kan alla texter så jag sjunger med. Tänker på de genialiska sammansättningar av ackord och beats som toppas med texter som främst handlar om galna kvinnor, kärlek och att leva livet.

JAPP.. Det är sent, OK?!



KEEP ON SHININ'


Ce soir on danse



But you're never gonna get it


Spelade gura så hela jag kokade över.. (Undra just hur många gåner jag skrev lver ist för över). Antigen var det vädligt hett. Eller var rummet ett snäpp för varmt. 

Idag kom min ultimata besvikelse. Satt, målade och lyssnade på Karlsson på taket med barna. Själv har jag aldrig gillat Karlsson, inte varit haj på någon av Astrids sagor om jag ska vara ärlig. Så lite sneaky bytte jag till radio. VAD spelas om inte BEAT IT med MJ.

BARNA VET JU INTE ETT SKIT OM VAD SOM ÄR BRA.... Vet inte ens vad Michael Jackson är. Jag försöker förklara.. Men de vill bara lyssna på när Karlsson her sönder Svantes (Lillebrors) ångmaskin och klagar över att han är sjuk och måste få godis och fem öre.

De vet inte heller hur man ska behandla en dam.. Att förstöra frisyrer och kittla på "snippan"... ... EHE... JAPP... Där har ni min dag.

Imorgon festar vi The Lonely Island – Attracted To Us

YOGHURT på piglördag?


Blev plötsligt galet sugen på Turkiskyoghurt.. Bah värsta turksjukan! Ska he mig till Amanda senare och kolla på film med henne och Lisa. Kanske svänger man förbi på affärn för att dämpa detta knasiga sug.

25:e idag. Dock får jag min lön på fredag. Summan som åker in på kontot, känns HELT OK.


Varför hata när man kan älska?







BLÄ.
Nu känner jag bara BB-Petervibbarna porla ur porerna. Vill spy mer och mer på tråkiga "vardagsliv". Jag känner att jag vill braka loss med människorna jag älskar. Och även toppa med otippade främlingar som lever ett helt annorlunda liv än jag. Några som kan berätta en annan historia.

Idag tänkte jag diskutera lite om min relation till "attention whores". Eftersom att jag i princip kan stoppa in mig själv i ett AW-fack så kan jag ju inte dömma ut det helt. Jag måste tom erkänna att jag dras till dem som är AW på "rätt sätt", jag måste ju ändå digga min egen sort. De AWs som gör det de gör för att roa andra eller för att bjuda på sig själv eller helt enkelt inte ids hålla tillbaka allt crazy (livet är för kort för att stå i ett hörn). HELT OK. Eller vänta.. Vet inte om jag hatar någon attention whore... Tvärtom.

ABSOLUTE DANCE

Taggar sommar, sol, värme, bad, goda drinkar och musik som man kan leva rövare till. Vill lägga till i en partystad där man kan festa dag/natt & nykter/onykter. Där skulle jag passa som fisken i vattnet. Jag är partysugen NAAANTING och vill bara vara livsnjutare. PUNKT OCH SLUT

Mest troligt


Sverige är dött, tråkigt, kallt och kasst.

HALLÅ!!! Vars är passionen i vårt blågula jävla land?

Jag mena. Länder är kända för deras brinnande intresse för mat, sport, romantik och så vidare.
Vad har Sverige? Älgar, snö (och isbjörnar som vissa tror).
Visst tycker vi också om tex mat och sport, men endast på ett LAGOMT vis. Vi gör det kursivt, tjockt och även UNDERSTRYCKET. Resten kan vi stryka.

Som sarre. Jag saknar en passion. Jag saknar den värme som finns i andra länder. Dans, kul och stoj. Inget jävla jidder om att hålla sig i bakgrunden och tro att man är lika värd som en gråsten. Här kan man bara dansa om man dragit i sig en sjua och ser några heta brudar på dansgolvet. De blyga och konflikträdda människor vi har blivit. Gör mig förbannad. Jag är precis en sån där, ÄKTA 100%ig jävla svennebanan som gör allt för att undvika jobbiga situationer. Sticker huvudet i sanden som en dum struts-jävel. SÄR SKIRVER och klagar på vädret. Ännu har jag inte klagat på jobbet, men nog kommer det säkert komma en vacker jävla dag.

Egentligen är ju det här bara fördomar men jag är rädd. Rädd för att bli ännu mer lagom, ännu mer svenne, ännu mer banan och ännu friggin more PK.

Sattyg


Orkar inte riktigt komma in bloggandet ännu. Hostar fortfarande som en lungsjuk rökare. Saknar redan solen och känslan man får utomlands. Man är helt enkelt tillbaka till verkligheten igen.

Har iaf fått mina böcker och för att inte nämna Turleneck and chain.

Vad som sker nu... Det vet ingen.

The night starts now, baby roll with us

THE BITCH IS BACK


Ja ä tebaaaaaaka.. Det enda jag saknat har varit svenskt kranvatten och mina b-rudar.. Annars hade jag lätt stannat där ett bra tag till. Ska försöka dela med mig av lite pics senare. Kanske någon story. Dock är de nog bättre att höra öga mot öga.

DOCK så ska jag skutta in i duschen och sova för att kunna kliva upp i arlan och arbejjt.

(plus, gillar att jag har 150 olästa inlägg på bloglovin, I got some catching up 2 do)

Önskar att jag kunde dra till med någon fin turkisk fras där... Men får väll säga något i still med...

Bira, su och HASTA LA VISTA!

0.2

LEAVING HORNY FORCE, TODALOO!




0


HAH BOOM. Det åskade här i natt. Vaknade och blev sjukt obehagad. USCH!

Efter två smällar slutade det... Men då tog en nyssattack vid. Det kliade och kliade och kliade.. Sen när jag väl började nysa fanns det ingen häjd.

Det var väll den bästa uppdatering jag gjort på mycket länge?

1.3


Shitsorrr.. Nu är jag nervis. Blir alltid drama inför flygresor. Får ångest och tänker tankar som "tänk om ja aldrig kommer tillbaka, fan vad jag kommer sakna allt." Sen att jag inte mår hundra i övrigt gör ju inget bättre. Tror förkylningen har gjort mig dålig i magen. Har även fått ont i magen och ryggen av allt hostande. Även att jag käkar mensförskjutande piller tror jag kan vara en liten bov i dramat. Nu vart allt lite TMI känner jag. Men vadå. Sluta läs då!

Tingsek – Shake The Disease

Idag har jag även varit lite galen i hågen, har nämligen skickat iväg ett mejl till en familj som bor utanför New York om jag får komma och jobba hos dem som barnflicka. Det är en chansning och egentligen SJUKT galet. Vågar jag lämna mitt trygga bo? Detta gör mig också DRAMA. Men om jag inte skulle göra det så skulle jag ångra mig, det vet jag. Dessutom har jag inget som håller mig kvar, förutom familj och vänner. Och de vill förståss att jag ska fara iväg och äventyra.

För övrigt POSS på er allihopa för imorgon drar jag till Turkiet folks.

1.2


Diggar mitt nya nagellack. Det är guldmetallic kan man nog säga. Suger att behöva vara inne och vara sjuk i det här UNDERBARA vädret. Kände på det när jag gick ut och hämtade posten. Första gången jag satte foten utanför huset sedan måndags.

Kommer troligen att stanna hemma imorgon från jobbet. Vill inte riskera att överanstränga mig så jag halkar tillbaka. Inte för att jag har gjort några större framsteg. Men ja. Ni förstår.

Nu ska jag lägga mig och glo på ESC Delfinal 1. Såg inte hela igår. Så ser resten nu.

CIAO

1


SHE LET ME WEAR MY




  1. We're Back!
  2. Mama
  3. I Just Had Sex
  4. Jack Sparrow
  5. Attracted To Us
  6. Rocky
  7. My Mic - Interlude
  8. Turtleneck & Chain
  9. Shy Ronnie 2: Ronnie & Clyde
  10. Trouble On Dookie Island
  11. Falcor vs. Atreyu - Classy Skit #1
  12. Motherlover
  13. The Creep
  14. Watch Me Do Me - Classy Skit #2
  15. Threw It On The Ground
  16. Japan
  17. After Party
  18. No Homo
  19. No Homo Outro
  20. Reba (Two Worlds Collide) [iTunes Bonus Track]
Har beställt efter denna goding som en välkommen-hem-present till mig själv. De låtar/musikvideor jag hört/sett är alla i minst samma goa klass som Incredibad. Hoppas det håller rätt igenom!

2.2


TUSAN
för dumburken. Inte får jag installera nå iTunes här inte. Hoppas på att flygturen kan gå bra. Även utan förnyad musik på iPod-jäveln. :P

Förkylningen går inte heller så bra. Är inne i ett hosta-upp-slemmboll-stadie. YUCKEKEKEKELUCKEELELKUU. Hade 100% hällre varit och jobbat i det fina vädret. Än att ligga i sängen hela dagen. Troligen får jag ligga imorgon också.

Nog om att tycka synd om mig själv. .... Vänta jag har inget annat att göra än att förbarma mig över denna situation och hosta lite mer. Jag tar en piggelin och lägger mig på soffan.

2


Alla nysläpp får dagarna att kännas ljusare. Lady Gaga, TLI, Veronica Maggio, Foo Fighters för att nämna några. MJ och Chromeo gör allt ett snäpp bättre också.

Hoppade upp halv sju imorse i godan tro att jag skulle vara redo för jobb. Men tji fick jag där. Hostade upp mina lungor och fick bita i det sura äpplet. Snor, hosta och allmän slöhet är dagens sanning. Dock har jag inte ont i  eller ett ständigt tryck i huvudet längre. Ser jag som ett stort plus. Jag kan leva, men inte anstränga mig. Vilket är frustrerande.

Istället ska jag försöka förbreda mig inför resan på en lugn nivå. Kanske ska försöka synka om min iPod. Var ju bara tre år senast.

3


Idag far några av mina sötisar till Paris. Kommer bli riktigt kul för dem. En stor dröm som går i uppfyllelse!

Själv har jag försökt sova inatt. Men ja... Snoooret droppar snoooooooooret droppar. Men det känns som det är på väg mot bättring.

Idag ska jag och Amanda fara in till stan och göra ärenden. Häde gärna stannat hemma och avnjutit den underbara värmen. Men detta är enda dagen jag har tid att göra allt skit som måste göras. BAAAAAAAAH, so long!

4


Har trotts allt haft en skön helg som inte inkluderat massa internet och facebook och allt vad det där heter. Ska verkligen bli skönt att lämna ALLT här i en vecka. Bara fyra dagar kvar nu.

Vad jag verkligen också längtar till är Norrbyskär och läger. Saknar alla leaders! Är så sjujävulskt härligt att vara där ute. Ha de ba gött och slippa allt vad media heter och är.



Dock måste jag ju medge att jag är en mediahora. Jag önskar att jag hade en MAC och så där asabraiga program. Att jag var ett jädra teknikgeni. Men jag är nog mer bara kåt på tanken. Men prylar gör mig lite fashinerad, en bit iaf.

Men det här med internet och facebook i telefonen är överkurs. Plötsligt ska hela världen veta i PRECIS den sekunden att "Clayton" är med "Cleatus", "Britt-Marie" och "Peter Jihde" på "Kiorran" i "Hörnefors". Jo, jag tackar och bockar för den ultrafina infon. Ska inte påstå att jag skottar iväg en hel del ovärda statusar på FB. Jag kanske bara försöker vara lite motarbetande. Men det är jag ju egentligen inte (se tidigare stycke "mediahora". Gillar nytt och hightec (så länge jag hänger med). Men när jag köper en ny telefon nästa gång så tänker jag inte sikta in mig på nån smartphone så jag "kan lyssna på Spotify och logga in på Facebook, direkt i din telefon".
Inte fan vill jag logga in på facebook när jag sitter en sen natt i jourrummet heller?. Eller jo, självfallet vill man. MEN man ska ju inte kunna det. Är ju halva charmen. SLIPPA måsta och kunna hänga med i det ständiga flödet. Strunta i vad resten av världen gör. DET HÄR ÄR SKÄRET SOM VAR VÄRLDEN, JAO!

5 (4).2


Nä nu ska jag försöka sova.

5 (4)


Are you fucking kidding me? Inte varit inne på bloglovin på en dag och BANG har man nästan fyrtio inlägg man måste läsa. MJAU

Har haft en go helg. Med bla dans och brännboll. Dock blev inte precis förkylningen bättre av dessa aktiviteter. Jag håller tummarna på att det kan gå över och att man kan få en rejäl bit sömn.

Tog mig hem i tid. WOW. Fick cykla och dra min resväska. Ett dödsdömt projekt som jag lyckades med. BRA MIMMI!

Nu taggar jag goda Turkiet. Dock verkar det som att det ska regna tors, fre, lör och sön.. Ursäkta mig. Är det ens lagligt?

Aja. Känner mig bitter. Vi hörs. HAJ

7.3



DID I SEE A T-POSE...?

7.2


Nu är jag superbloggish.
Kolla vad jag har gjort:







Och även matchar morsan nya lack till mitt "Disney-armband" som jag gjort:




Det var det!

7


Mimmi säger
TO SISS!
GO*
YO*
(vad är mitt fel?)


Om en exakt vecka är jag på väg mot Turkiet. Känns helt OK! Eh h har inte så mycket mer att säga. Tog för mig lite arbete imorgon också. Bra att samla stålar. Sedan lär det bära av till Långedsvägen och lite rajtan. Det var allt jag hade på hjärtat för idag.


8.2


Ska bli underbart att sova. Dock saknar jag att kunna läsa en bra bok GILF-style innan jag ska sova. Antar att jag har fööör lite att göra.
Klockan kommer inte ringa fören vid halv 8 imorgon. HALELUJA! Dessutom hoppas jag att förkylningen dämpat sig nalta. VILL INTE bli sjuk nu!

Även när jag kolla in vädret för Alanya nästa vecka så ser det inte så jävla mysigt ut. REGN?! VAFAN... Jag ska ju få en skön bränna ju.

Måste även kunna stappla mig in till stan för att besöka banken, forex och ja vem fan vet vad mer.

Visst finns det sånt där man sprayar med för att skorna ska lukta bättre? För mina skor kan behöva lite av den (vafan de är ju nästa ny?) eller så är det mina fötter som fått en släng av fottsvettsmani?

Jag har en del saker att ta itu med här. Det hör ni ju på dirren.

OCH taggen inför helgen växer. Jag har spånat på vad jag ska bära. Sen om de brister så är allt som vanligt dåra. Troligen kommer det att äga hur som haver.

P.S Gratulerar även syster för taget körkort. D.S

8


Var i dag på Nallesjukhuset med Älgarna. Fick kolla in ambulansen, vaccinera, plåstra om och operera våra gossedjur. Inte att förglömma läkarstudenterna.
Vi fröknar lyckades även klocka in en fin skrattattack som var äckligt svår att avsluta. Men vad ska man säga när man hör kommentarer som:

"Men vars far maten efter den varit i magen?"
"Pungen kanske?"

"Varför har vi ett skelett?"
"För att skrämmas!"

Även kommentaren när vi var i Stöcke
Barn: "KOLLA FRÖKEN är det MEGASTORA MARSHMALLOWS?!"
Jag: "Nej nej.. De är fyllda med hästma...."
Andra fröken: "NEEEJ det där är ju rymdägg!"
Barn: "Men vaa?! Kolla där då.. Vad är det?" *pekar på en grön "halvglob" (ni som bor i umetrakten vet vad jag menar)*
Andra fröken: "Där bor ju rymdvarelserna"


Jaha.. Jag måste ha glömt telefonkan på jobbet dårå. Sökt överallt och försökt ringa upp den. IOF så kan den mest troligt vara på ljudlös. Och ofta jag hittar den då genom att ringa... YIPPIE-KA-YEY motherfucker och en kopp kaffe på den.


9


Det är kul hur man fungerar ibland. Har härjat som ett djur idag. Glömde (nästan) eftermiddagskaffet. Sen när man väl är hemma så rullar man tummarna och funderar på vad man nu ska hitta på.

NÄ MEN. En härlig dusch, nytt nagellack, BB och lite sömn så är vi redo för utflykt imorgon.

10


Dagen ba försvann på tre röda. Har haft det riktigt gött idag faktiskt, trotts det höstaktiga vädret.

Nu är det inte länge kvar tills planet lyfter mot Turkiet, rättare sagt 10 dagar! Innan dess har jag en del ärenden jag bör göra i stan. Och samtidigt vill de ju verkligen HA HA HA mig på jobbet. Och självfallet får de ta mig.

Har kommit fram till att jag behöver en kaffe vid lunch för att kunna leva på eftermiddagen. HEJ HEJ kaffeberoende, HEJ HEJ vuxenpoäng, HEJ HEJ vad fan har jag gett mig in på?

Blev idag SUPER, DUPER, MEGA taggad på att fara på skäret i sommar. Hur det blir. Vette fan. Vi får väll la see!

Så b-ra att jag int ids gå å lägg me!



Faktum 2


Den dagen jag hittar någon som tycker precis som jag inom alla aspekter av musik.

Då snackar vi!


Faktum


Har aldrig fattat varför Saade sjunger:

"My Body Wants You Girl"


Nu har jag lyssnat lite på låten och fattar.. Han ska bli populär (genom dans eller?) för att få bruden att se han (och vilja ha han).

Har snart lärt mig spela den (ska ändra lite på texten). Sedan kommer Mimmoular bli ett faktum!

Idag är det världsskrattdagen.. Eeehhh jaha..


La ut kanske för mycket pengar igår.. Så planerar jag redan att lägga ut mer.
(;PpPPPppP)

Nog fan har man inte tagit tag i beach 2011 i år heller.
(Jag är helt enkelt för lat och matglad)
Lovar att Spotify har ökat och förvärrat reklamen avsevärt.
(Hur länge till klarar man sig utan Unlimited eller Premium?)

Magen säger att jag borde ta mig en mummsbit.
(MEN HALLÅ, beach 2011 då?)

Till helgen skare huttas.
(Vi skiter i beach 2011)

Det finns massor av snyggingar där ute.
(Jag har sett flera stycken...)

Jag ska spela gitarr
(Rättare sagt Sex Bomb - Tom Jones)

K?!?


Haft några underbara timmar med Spottan... Ibland undrar man ju vars världen är på väg.

CHRII-CHRII


RSS 2.0