Nu ska jag sova ut


Två galna dagar. Poff så blev all personal sjuk.

Sitter i fikarummet och läser tidningen. Poff så slår verkligheten ned som en atombomb. Men av vars effekt jag kunnat undvika hela dagen. Genom att fokusera på arbetet, stressat till bussen, käkat på Alles, sett på revy.. Men sen på Pipes så gick det inte att skynda mer. Inget att göra och ingen ork kvar i kroppen.

Vad gör lilltjoppa? Hon börjar lipa inne på krogen. Tårar som man hållt inne går inte att stoppa..

Nu är jag äntligen hemma i min säng. redo för att få en riktigt fin natt och sovmorgon.

God helg!

Torka


Min förkylning håller kanske på att ge sig, MIRAKEL?!

Annars känns det som jag slits mellan olika val. Man tänker att poletten snart ska trilla ner. Men något måste ha fastnat där på vägen.


UGGAAH ork int skriv meeeer. Tjarrå!

Hoppas alla haft en OK helg


Det var varit en seeeg helg. Har inte riktigt catchat up i min skalle. Är trött som ett fån, nyser och snorar. Jag skyller min tråkhet på förkylning. Tror ändå att det går åt rätt håll. Idag ska jag bara ligga, glo på serier och äta tills dansen börjar.

Ja... Annars ska jag nog glo på lite hemsidor för skolor och utbildningar.

Frukost!

P(m)s

Har räknat ut att min kropp inte tål kombon av stress och kaffe allt för bra (var nog just den som förstörde min midsommar). Och det är ju just i stressade situationer som man helst tar sig en kopp för att overgrow... FML.

D.s



P.s-2

Tagga breakfast at Starbucks! Snart bara 2 veckor kvar!!!

D.s-2


Björnen sover


Jaha.. Så lånar man ut datorn. Får en genomsökning av sitt rum på köpet. Sen när man får datorn tillbaka så är den segare än Snigel och tom i samma kassa klass som skoldatorn. Ni kan nog förstå min frustration nu när jag skriver. Jag stängde av datorn på knappen (!!!).

Har iaf haft lite utav en helvetesdag då man gärna velat ligga hemma och glo på film hela dagen. Men piggades upp efter jobbet med lite skitsnack, ögonbrynsplock, choklad och alfapet i goda vänners lag. Precis vad jag behövde. Nu kan jag kliva upp som en solstråle i morgon. För då är det äntligen FREDAG!

Just nu riktar jag mitt hat till falsksjungande ungar och fula syntlåtar = alla kassa remakes på barnvisor/låtar.

Fyra bilder


Sen när hamnade Notre Dame i London?



And they did!



Jobbade en dag. Gissa vad jag försöker återskapa?


Bläckfisk


Det är rätt otroligt va. Hur man vid ledighet bara kan mata på med helt ovärda inlägg. Men när man jobbar och då det ändå händer saker så har man absolut ingen inspiration till att skriva något. Det är som att hela dagen bara går direkt i sopan och minneskortet raderas totalt.
Jag hinner ju knappt läsa alla andras bloggar, hur ska jag gå hinna med min egna?

Aja. Ni får helt enkelt nöja er med lite blogginlägg fram till helgen eller nästa vecka. För den här veckan jobbar jag mördarmycket och till fem varje dag. Drygt med timmar = nice med cash. Dessutom är det snart fredag. Vad händer då? (efter jag slutat klockan fem dvs)

Ikväll blire då träff med revyn och vi kommer få en lunta med nummer att läsa igenom och bestämma vad man är sugen på. Spännande spännande! Visst är det spännande? Visst är mitt liv spännande alltså?!


Två galna aspiranter från 2007

Hej hå i det blå


Hihi. Gillar ändå mina gammbloggar. De är som små fin ändå.


!


Snart ska jag skriva något nytt.  Har haft fullt upp hela veckan med jobb och andra saker nämligen. Men imorgon är jag "ledig" på kvällen så då hinner jag troligtvit dra ihop något läsvärt innan jag drar till N-skär på fredag efter jobbet.

JA. Jag lever, men är trött och glad. Och har några bekännelser och tillkännagivanden.

Gillar


Sitter och lyssnar på Michael Jackson – Thriller (albumet). Läser om det just nu i Moonwalker så jag kände mig extra motiverad. Fy faan så bra grejer alltså. Att det är världens mest sålda album med sina 104 miljoner sålda exemplar och att det gav MJ 28 platinaskivor talar ju för sig själv.

Så medan jag lyssnar på världes "bästa" album drömmer jag om hur jag ska pryda någon av mina framtida väggar med en eller flera feta bilder på The King Of Pop. Finns för mycket att välja mellan...

Annars har jag sjuk träningsvärk och ont i ryggen. Minitur att jag är ledig idag, men samtidigt är jag uttråkad nanting....

Fuck you Jante!


Dansen var sjukt härlig och rolig. Lär ha träningsverk uttta svedja imorgon.
Känner att hösten kommer bli så sjuttsingen kul! London, revy, dans, jobb, lejonkungen, glögg....

Känner att en skön resa till ett helt annat land skulle sitta på plats också. Vill till ett ställe där de bara chillar, dansar, spelar musik, badar, solar, surfar, skrattar, äter god mat och dricker god dryck. Leva livet helt enkelt. På ett sätt älskar jag stora städer med högt tempo och tekonologi. Men ibland känner man bara att man vill komma bort från stressen. Tror ni förstår hur jag menar. Det finns så mycket mer än bara Hörnefors liksom.

Iaf så ser jag fram emot våra söndagskvällar i Studio 5. Att få mjuka upp våra stela skogshuggarkroppar. Kanske få lite trummor och rytm i blodet. Slippa det stela, tråkiga och vanliga lagom-skit-jante-Sverige.

Tänd ljus i mörkret


Idag är dagen då den afrikanska dansen börjar. Jag är minst sagt spänd men det går nog bra. Förhoppningsvis kollapsar vi inte. eheh
Idag är det (om man räknar i datum) en månad kvar innan vi flyger till London (11 Okt). Jag känner mig minst sagt spänd, då jag inte är ett fan av flygplan.
Idag är det (om man räknar i veckor) fem veckor innan vi ska se The Lion King On Broadway. Jag är så sjukt redo för detta!

Känner att i höst händer det.


En liten anekdot


Fick ångest för att det enda jag hade att bjuda röbäcksfrämmen på var Alvedon. Total lycka när jag hittade tre Ipren. Räddade helt klart min kväll.

Efter jag sväljt tabletten tänkte jag att den kanske hade passerat utgångsdatumet. Kartan skräpade trotts allt i badrumsskåpet. Men tju. Det var lugge i kastrullen. Den kan skräpa på i ett år till om den så vill.

State Of Emergency


Såg nyss på en dokumentär om 11/9 på SVTPLAY. Efteråt blir man helt ställd och nedstämd, men det var en bra dokumentär, gripande och man får ett lite mer humm om hur det iaf såg ut. Man kan ju knappast föreställa sig hur det var. Den 11 September 2001 var jag bara 10 år. Jag minns inte så jättemycket förutom att vi for förbi mina kusiner i Ängersjö. Jag såg klippet då planen krashar och hade sett dem flera gånger tidigare. Men fattade antagligen inte vad som egentigen hände och varför alla var så förskräckta. Vi hade tystminut i skolan. Senare gick det dock upp för en om hur stor omfattning allt var osv.

Imorgon är det 10 år sedan fyra plan kapades av terrorister. Två krashade in i Tvillingtornen, ett i Pentagon och det sista på ett fält efter att passagerare försökt övermanövrera kaparna.
Mina tankar går främst till dem som offrade och förlorade sina liv, deras familjer och bekanta. Men också till de som överlevde och kämpade med att rädda alla människor.

Största frågan jag ställer mig, HUR kan folk bli maipulerade till att göra sådana förskräckliga saker. Ca 3000 oskyldiga dog i terrorattackerna. Och för vad?

Nej, i jul önskar jag mig:

FRED PÅ JORDEN


Will you let me romanticise the beauty in the London skies?


Imorgon ska jag fight FEAR with FASHION. Iaf så fashion som man kan vara när man stoppar kissbrallor i plastpåsar, snyter näsor och leker i sandlådan. Varför ska det vara så svårt att vara snygg och praktisk på samma gång när det sprutar målarfärg, snorkråkor och geggamoja överallt?
Har haft kris i klädkammarn hela veckan så nu äre dags att styra, JAO.

Hittade en hemsida där de ritar fina och roliga versioner på kartor över städer. Självklart kollade jag in London:



Jamie Cullum – London Skies

You know the sunlight always shines behind the clouds of London skies..

Dålig dag

Jag vill göra något, nästan iaf. Helst vill jag bara sova.
Älskar regn, not.
Enligt YR så är regnet påväg tillbaka. FAN heller att jag tar en promenad.
Kaviar. ost, gurka och banan kan inte vara gott att blanda.
Imorgon ska vi ha QL, men fram till jag slutar lär jag dö.
Vill bara tröstäta mig fram till helgen börjar.
BLÄÄÄ men det löser sig. PUNKT

Teknoshit


Igår höll jag på att kasta mobilen åt fanderas. Ploppen som döljer hålet för laddarn, om ni förstår vad jag menar, är ju ett sjukt projekt att få bort. Det gick ju super tills jag då valde att klippa mina naglar. Kämpade i minst tio minuter med att få upp den. Men ack å ve förjäääves. Syrran med naglarna fick hjälpa mig.
Idag fanns ingen annan än Alfred - Nagelbitarn 2000 till hjälp. Ni kan ju gissa hur bra det gick... MEN då kommer vi till delen som skilljer oss lite mer inteligenta varelser till de mer IQbefriade - redskap. Jag tog knifffen och don't you dear mess with a gangastha bro with knife YO..

2-1 till mobbenallen

T som i?


Denna fagra skapelse är en del till min figur till T-partyt.. ACK SÅ fager. HAHAHAHA home made nanting.



Fina hårrester ingår även på bilden... Någon som har någon idé av vad jag ska vara ännu? Hoppas inte, för det ska bli en överaskning.

Guldkorn


Jag råkade visst gå in på http://vk.se/hornefors/?s=tycktill. Bästa underhållningen! Känslomässigt levererar den ALLT! Skräck, humor, ilska och drama. Är det inte inlägg om den "snygge" Petronella på Coop så handlar det om störda bilförare, restaurangerna, bortflygna/sprugna djur, revyn eller självklart hundbajset.

Jag lämnar hemsidan med en suck, både lättat och full av obehag. Ska man skratta eller gråta? Något av det värsta jag vet är verkligen oförsiktsamhet i trafik, för jag vet att många tar så jävla lätt på det här med att köra bil. De som anser att de så bra koll att de kan göra hur det vill. OCH ja vissa har bra koll, men vafan, någon gång slinter man och då spelar det ingen roll. Kul att ligga på 80 och sladda in i en jävla bergsvägg. Att anse att man är så bra att man kan köra som ett svin är bara att överskatta sig själv, oaktsamhet  och självklart jävligt kul, men spara det till de riktiga rallybanorna där det uppförandet hör hemma.

Jag vet inte riktigt hur det här plötsligt blev ett hatbrev till alla offensiva billister där ute. Men det är något jag tänkt en hel del på. Var rädd om er själv och om ni inte är det, så var rädd om er omgivning. Förstör inte någon annans liv bara för att du inte bryr dig om ditt egna!

Och med de orden kan jag säga att jag kokat lingonsylt idag och checkar ut för en snooze. 

Maskerad


Helgen kantades som sagt av en maskerad ala 50's



Nästa helg har jag hört rykten om ett T-party i Nordiz eftersom att vår käraste Tinika fyller 20. Känner att idén är  något av det underbarate jag hört, bara namnet får pusselbitarna att falla på plats. Som jag förstått ska allt gå i T:ets tecken därav ska man även komma utklädd till något på T. Först tänkte jag att tiger (djuret) kunde vara kul. Men sen slog det ner som en atombomb. Ibland får man bara fööör underbara idéer.

Att ett D kan göra så stor skillnad


En sak som jag bara kom att tänka på är att gul och guld är rätt lik varandra. Guld är ju som en glitterfiering av gul skulle man kunna säga. Sätt ba till ett D så är du ju hemma. När gul blir GULD har det liksom nått toppen.

Jag menar, vem vill ha en gulmedalj när det finns guldmedalj, finns inte ens något vid namn gulmedalj. Därför har jag en plan att utöka min framtida ordlista med:

Gulmedalj
[gu:lmedạl:j]
Något man kan utfärda när någon presterat i liknelse med VG+/MVG-. Man når helt enkelt inte riktigt dit, men är för bra för att bara får brons eller silver.

Tänker även att man kan säga "jag saknar bara det dära D:et"... Liknande med uttrycket "pricken över i:et", "grädden på moset", "körsbäret på toppen", ja ni fattar.


Andra ord från min (framtida) ordlista är:

Ägges [eg:es:]
När något inte går riktigt som man vill. Nästan en synonym till laggar och retas.

Bajadär (egentligen ett namn på en slags dansare)
Ett dass helt enkelt.

Påminn mig gärna om fler uttryck...

I'm a friggin ANIMAAAL


Idag fixade jag vårt trådlösa som inte har velat funka på mobilen. Men I worked my magic och nu funkare.

Nu kan jag officiellt säga att jag ser på THE OFFICE. Första säsongen var si sådär, men den andra levererar verkligen. Haha så underbaaart klockrent!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta lite på min Darrenbild (tack Julia och främst Tinika) och försöka sova så jag kommer upp imorgon. CIAO!



Sometimes, something beautiful happens in this world.


Så här taggade var vi igår när vi letade hotell till Londonresan. Besvikelse på besvikelse. Vi var i en svacka, men vi klättrade upp och kirrade biffen.






Nu är vi i samma liga som :




50tals trubbel


Efter ett X antal försök att försöka få till en godkänd 50talsfrippa kände jag bara FUCK THIS, jag rakar av skiten.
Men som från ingenstans lyckades jag få till något halvers och med tanke på att jag annars sträcker mig till hästsvans och flätor i min reportoar så är jag så nöjd att jag väljer att behålla håret.

Det här är bara en snabbversion, utan hårspray och finish. Orkar inte göra den perfa, men nu vet jag att det GÅR så då kan jag lugna ner mig. Nu ska jag bara plocka upp lite pärlöronhängen och skor så är jag rätt hemma. Så nu är det bara att BRING IT ONNNN!

Minus solbrillsen ofc.


Och som den lilla hemmafrusliknande figur jag ska vara så har jag självfallet en förlovningsring i riktig USA-tappning "där väljer man ofta en enstensring som förlovningsring och ofta då med en infattning som t.ex. kan bestå av en hög infattning med endast fyra klor" (källa)



Turtleneck check and another on deck


Den 11:e oktober ska jag ställa mig på en toalett i London och sjunga I'm On A Boat.


Timad och klar in i minsta detalj


Jag, Lisa, Julia och Tinika fick en så UNDERBAR idé idag. Haha den är för bra.. Haters gonna hate och humor när den är som bäst.

Hoppas ni kommer få ta del av detta senare.. Men tills dess, vi gillar mycket som är skitigt.. Vatten tillhör inte det.

RSS 2.0