Lackar


Gjorde lite expriment med nagellack idag. Den orangea känns väldigt The Lionking Musical-isch. Sen lyckades jag muppa till det en hel del. Men jag har inte tålamodet till sånt här egentligen. Så jag är glad ändå. Och imorgon har jag jobb. Jag är rätt nöjd med min tillvaro. JEPP!




Måndag, igen


Ibland är det som ett klurigt spel att städa sitt rum. Man måste lasta bort saker för att gör plats för att ställa dit andra saker.

Saker jag ska få gjorda i dag (SSPS):
Städa rummet
Söka arbete (steg 1)
Promenixa
Se på tv


Och påtal om den sista punkten så GLÖM för guds skull inte att kolla på dokumentären Lejonet Christian - känd från Internet på SVT1 kl. 18.15.


P.S Jag kanske borde börja på radio, för jag har uppenbart svårt att hålla käften ibland. D.S

(Klick on the bild för att komma till hemsidan)


Jag har hittat en sida där man kan beställa hem gnuggisar. HOHO kuligt! Den här ska jag beställa:


Okej


Jag har sovit hela dagen... Eller ja.. i tolv timmar... Vart ju lite galet.. hehee..

Vad är det med killar och att skryta om att de tjänar mer i lön av andra?




Råkade visst balla ur sedan.. Men kände att jag inte kan posta det. Kanske gör det senare.
Update: Jag ballade alltså ur när jag skrev här på bloggen. För ens gångs något man kan ändra och ta bort, HE HE HE ;)

ELEMENTOR


Åh vad jag taggar LOND to the let's get it ON

Alla bilder från senaste besöket försvann ju när hårddisken kraja, så nu måste jag ju tillbaaka för att kirra le firre. Jag är ju bara SÅ kul och är en master då det gäller att snacka. Okej.. Jag kan ändå påstå att jag kan vara rätt kul. Men att prata det är egentligen inte min grej. Men jag får poäng för att jag försöker.

Skulle verkligen vara sjukt kul om vi hade med oss en filmkamera. HO HI HE HO! Vi skulle kunna åstakomma så bra grejer känner jag bara.







Utkast: Aug. 26, 2011



Min tröja luktar lever.... Kan ha att göra med att jag mosa in en pastejmacka på tröjan.

Skönt med fredag, men förkylningen gör allt mycket tråkigare. Måste ställa in dagens arbete och stoppa mitt cashflow. NAE. Det som gör allt flying är att det är kurs på gårn och det bjuds på goda måltider - så länge förkylningen låter bli att plocka mina smaklökar.

Jag är så impad.



Tror bannimig att förkylningen håller på att ge sig.

Idag märkte jag att Walk Off the Earth finns på Spottan. Det är ändå lyckan!



Gud, förlåååt miiig


Min största synd i detta liv må ju vara FROSSERI. Hade tänkt mig en stor kopp med helade te. Ser en stor bunke vispgrädde. EHE.. Resultatet blev en stor kopp rykande choklad.

Till middag fick jag välja: pannkakor eller chili con carne?
BORDE ta CCC
TAR pannkakor

Summa kardemumma:
det är bra att jag snart börar dansa.

Största drömmen är ju att ha Zach som danslärare.


Sug på den karamellen


Det är förjääävla nice och härligt att tänka och leva i nuet. Men vad gör man när framtiden likt förbannat en dag blir nutid?


I'MA JUST KIDDIN'


Jag är tillbaka! Nu kan jag fullkommligt frossa i internet och ha cybersex. Trådlösa is back in buiess!

Jag gillar het, jag gillar det

Nu har jag beställt ny telefonka. YEY.. Blir lite minisur på Telia.. Måste man fara in till stan för att flytta mitt nummer till ett nytt abonnemang? Jag vill inte ha nå nytt nummer HELLERRRRRRR. Får väll fara in till stan när jag fått mobilen nästa vecka. CHECK
Nu kan jag (SNART) bli rmer update när jag sett på Glee Project, men vi har gäster här till helgen så jag lär inte ha tillgång till internejt på några dagar.
HAJ PaR¤TAJ

CASHING

Jag ligger efter överallt då det gäller internet. Orsaken är att jag inte vågar hålla mig uppdaterad. Plötsligt lär jag bli spoilad om TGPs vinnare, eller något sånt. ACK Å VE!
Helgen flöt på och vart riktigt lyckad! Fan vad killarna är duktiga!
Annars ska jag jobba tom fredag. Det blir nice med cashfloow.

Hörneforsdag

Suger i mig en kopp kaffe och kommer igång. Ska kolla in mina kollegor idag som ska bjuda på en musikupplevelse.
Picnic i det gröna är planerat. Kommer mest troligt att bli en sjukt trevlig dag!

Idag har jag bidragit med pengar till välgörnehet genom att panta burkar.

Är trött efter dagen. Imorgon är det fredag. Snart är det lördag. JEUUPP!!

BTW jag äger på att söka jobb


MÄSTAREEE

AAAAAAH.. Vilket framträdande! Fast megafail på kameramännen.


Dagens konstaterande


Jag har jobb två dagar denna vecka och två nästa!!!


Okej då, kanske är lite skillnad ändå...





SET ME FREE WHY DON'T YOU BABY?!


Ibland finns det inget bättre än att bara lyssna på lite gammgodingar. Ibland äre bara så himmuluskens härligt att lyssna på riktiga stråkar, trummor, blås och inte auto-tune och multibla galna basljud. Kärleksförklaringar och lööövmaking. Inget COME ON, I'LL FUCK YOU HARD SKINNY BITTTTCH, take your clothes off.

Näääeee dagens tips:

Min egna lilla goding lista (den har blivit minigalenblandad) Fan och hans godingar
Eller för enkelhetensskull Various Artists – Motown: The Complete No. 1's


ÄLSKARRRR


Att jag skrivit personliga brev förut. Jag var ju fan i mitt A-game i våras då det gällde det där. Är sjukt glad att jag har kvar gammla så jag kan sneak peaka på vad det nu var man skulle skriva.

Idag ska jag försöka ta mig till Hörne för att hänga med Amanda. Se Step Up och kanske knäppa nya bilder till CVt.

Kom just på att det är många gånger som man skriver första ordet där uppe och sen fortsätter man på det i inlägget. Egentligen kan ju inte det vara korrikorrekt. Jag är mer in för korrikorrekt då det gäller sånt här. Vill ha ordning och reda i mina texter. Ser jag ett stavfel så måste jag ändra. Det är jag sjukt glad när jag kan dela upp texterna så det blir mer luft och lättare att läsa. Okej, känner att intresseklubben antecknar NANTING.. Men från och med nu ska jag inte göra sådär. Börja meningen i rubriken...

Du är 20 frugan


Det är rätt kul.. Jag kan inte längre räknas som en tonåring.
För några år sedan tyckte jag att 20 var nästan ett omöjligt mål, nu är det bara ett faktum.

Men nu står jag här. HEJ JAG ÄR 20. Och inte känns det annorlunda. Det känns snarare som jag fastnade någon stans. Känns som alla "ungar" runt om mig växer, mognar, blir större, får skägg, mens och mörkare röster. Men jag har stannat till. Jag menar, när ska finnarna ge sig då? När ska man bli sådär fancy 20 - 25 = dina bästa år. Känns rätt avlägset.

Men ändå känns det rätt bra att vara tjugo. Känns lite coolare än att vara nitton. Samtidigt vill jag att alla de som inte passerat den där magiska gränsen ska göra det, nu, typ.. Att gå från tonåring till tjugoåring, barn till ungdom på bussen eller nykterist till fyllo.

Okej nu ska vi inte vara överdrivet CK. Men lissna. Känns tusen gånger mer accepterat att vara 25 och ragga på en 20 åring. Än att vara 20 och ragga på en 15 åring. INTE för att det är min framtida plan (dock kanske det var morsans? hehe). När alla passerat den där ~:*mAgiSKa*:~ tjugoårsgräsen så kan vi alla be on a rainbow and roll around med varandra. -hehehehe..  serri..

En bit på väg


Har börjat skriva lite på min jobbansökan nu. Men har ingen riktig inspiration. Oftast kommer den när man minst anar det. Men en början är alltid tumme upp.

Städade idag.. BIG TIME.. Menar att jag dammtorkade och tvättade fönster.



Avslutar med att dela en SUPEEERB cover av Spice Girls gammdänga:

HO HOH O





ICE ICE BABY

Nu har jag kollat klart på Dexter säsong 5. Jag fattar om ni som inte sett den tycker att den verkar lite lame och tråkish. Men ger man den tid ären sjukt spännande men samtidigt läbbig NANTING! 2 oktober kommer nya avsnitt. SI SI SII.
Tror att nya serier jag ska följa nu blir Office och Mad Men. Utöver dem har vi ju True Blood och The Glee Project (som snart är slut). Sen i höst kommer nya Glee-avsnitt. JAAA!
Serier är fan ett sjukt härligt tidsfördriv
Så vad gör jag nu. Har mensvärk och snart tar mina värktabletter slut... Skjut mig.

En tanke... Eller flera.

~Blir gahahalen på datorn som vägar stoppa in radbytena på samma ställen som jag vill. Är det nu tekonologin och robotorna tar över världen?~

Det här med personliga brev. Man ska bevisa att man är någe å ha.
Det här med intervjuer. En ända stor soppa. Vad är mina positiva och negativa sidor? VÄNTA mina negativa får egentligen inte VARA negativa.. För de ska ändå vara positiv.

Tänk detta (dröm)scenarie: ska intervjuas för arbete på (tex) Servera eller Volvo.
Intervjuare: Varför söker du just detta jobb?
Jag: (Hmmm pengar, pengar, peeengaaar.. Ja inte äre för att jag gillar att transka runt på ett lager eller montera lastbilar dagarna lång, what to say?) JOOMEN. Har ju varit singel ett tag, och eftersom att detta är en mansdominerad arbetsplats så tänkte jag, kör för fan!

De är män, ja vad ska man säga.


Idag märkte Mattias att jag hade klippt håret.
Mattias: Meeen, haru klippt håret eller nått?
Jag: Eeeeh,, förra veckan...

Min bror har tydligen börjat med Warhammer. Vet inte riktigt vad det är, förutom att man bygger en värld och monster. Sedan spelar man. Låter ändå som något som min nördgen skulle välkommna, men ändå känner jag att det var en väldans dyr hobby, 1000 spänn för ett startpaket. Tror jag lägger de pengarna på att vårda de hobbier som jag redan har.

Sitter nu och gör det jag sagt hela veckan - kompliterar mitt CV med ny info. Det roliga med att lägga till saker är ju att man känner att man sysslat med något. Förutom mitt arbete på förskolan så kan jag smälla till med en cirkelledarutbildning, nyligen rekryterad i Hörneforsrevyn och att jag börjat dansa afrikansk dans.

Kanske inte är så mycket, men det är något NYTT. Det kommer ta mig till nya platser; scener, dansstudios och förhoppningsvis ett jobb. Icke att förglömma vilka nya människor jag kommer att ha träffat innan året är slut.

SCADUUUUSH!

Du och ja och mina miljoner


Idag:
- Har jag hittat ett jobb som jag ska söka. 10 poäng!
- Sett Step Up 2 The Streets
- Gjort egen Espresso Shake
- Träffat massa ungar från pallen
- Stekt jävel på Simons gangstha-bike
- Taggat afrikansk dans, JAO!

LISSNA tO THIIS BIATCHES

Vill ändå skjuta mig själv lite

Har gjort av med så S  J  UU K T mycket pengar att jag inte ens vill tänka på det. Och vad gör jag? Jo jag för över äNNU mer. För imorgon ska jag till stan och shoppa, ÄNNU FRIGGIN MEEEEEER.
Det fula är ju att jag aldrig varit sejna rik (okej nu har jag ju gått back några tusnigar). Och jag tror fan att jag aldrig har varit så rädd för att förlora dem. Farbror Joakim Von Anka ringde. MERA MERAA MERRAAA!
Jag måste fan panta mera, skaffa mig ett arbete och veta vart jag köpt min jävla tröja.
SOOO LONG! PS bloggen vill inte lyda mig när jag vill göra styckindelningar, därför är att en enda soppa? DS

GLOR

Ska försöka att inte skriva ett sånt där inlägg så Julia måste ringa och fråga hur det är fatt..
Man blir galen av det här. GALEN. Av att inte göra någon "nytta" på dagarna. Gå runt och vänta, fundera och älta. Det måste ju finnas något mer?! Jag har liksom sett tre X-Men filmer. För att jag inte kom på nått bättre. Nu har jag kirrat femte säsongen av Dexter. 12 timmar till är räddade.
FYI
Mellan den 17 juli och 7 augusti har jag sett hela Sex And The City.
2607 minuter = 43,45 timmar.


1234


Jååe. No ska man te å lyckas. Skämma ut se å så. Vet inte riktigt om jag ska orka bry mig. För det är redan gjort. Vill påstå att jag inte ångrar något som jag gör här i livet. Men ibland önskar man ju att man tänkte ett steg längre.
Det har blivit något minifel när jag skriver på bloggen. Den vill inte riktigt follow directions.
NAE vet inte om man ska försöka he sig ut och få lite frisk luft. Kan ju vara bra för lungorna.

2 dagars

CHECK

Har haft en underbar helg. Tack o tack!
Snart väntar en begravning av min telefon. Vårt förhållande har bara blivit mer och mer komplicerat; vi kommer inte alls överens längre. Främst känner jag att det är mobilen som ska bråka med mig. OKEJ förlåt att jag råkat drämma ner dig i backen och (nästan) lämna dig på krogen. Men jag vill kunna skriva nollor och helst låsa skrället så jag inte måste lägga ut min förmögenhet på fickring.
I veckan måste jag börja ta tag i verkligheten igen. Förnya mitt CV och söka jobb. Skrammla VP och så. Inte.. Taggad.
Nä ska ba gå på bajadärn och sen sova. MORS!

FUN FUN FUN!

Den finns nu också på Spotify!
Glee Cast – Friday (Glee Cast Version)

CHECK


Anmäla till Afrikansk dans: CHECK
Ny frilla: CHECK
Rolig helg framför: CHECK
Marvin Gaye: CHECK

All Is Not Lost!


Ville kolla in OK GOs video i HTML 5. Då var man tvungen att instalera Google Chrome. Dock vare ju lättare sagt än gjort att fatta när det instalerade på något hokus pokus språk...



Var ett mysterium att avinstalera också...



Vill du som jag (och har Google Chrome) kolla in videon, det var faktiskt ballt, så gå in på ALLISNOTLO.ST

Annars kan man kolla in B-verisionen down belooow.


Dumma regn!


Vart inget skärgårscafé. Regn med blixtrar och åska gjorde det lite outförligt. Dessutom var vi lite för seg tidsmässigt. Fick iaf en sjuuukt god kebabtallrik med fetaost. Guds gröde si gött!

I morgon drar jag till stan med hoppet om att kunna fixa min frilla och köpa sprit. Och snart är det helg. En PH = partyhelg. Vi snackar fest hos Mimmi.. FEST HOS MIMMSAN!

Vi ses partners. YODELLAAY HO HO HO


P.S
Ett klipp från gårdagens Allsång på skansen. Så klockrent gjort! Och självklart är de ironiska ;) D.S

Saknar att kunna lyssna på Spottan


... i mitt rum. Snart bär det av till Skärgårscaféet för att käka middag. Har klätt mig lite tema-aktigt, men har ingen bild att visa, TEASINGGGG!

Män och deras gitarrer, typ



Bajadär


Är det nya namnet på toa, wc, dass, skithus. Ja, kalla det vad ni nu kallat det.. Fast nu ska ni kalla det:

BAJADÄR!




v.2


På något underbart vis är nu dumburken ersatts med en ny snabbare version, skönt! Märkte idag att gammroutern luktade bränt, konstigt att han inte ville leva längre.

Har även fått veta idag att det finns de som går i åttan som retar barn i fyran för att de läser manga. Get a fucking life. Faktumet att jag även lärt känna 35 st från just denna årskurs denna sommar gör mig bara ledsen. Jag hoppas att det inte är någon av dem som sysslar med detta.

05.30


Imorse skjutsade jag mor till flygde som ska ta dem ut ur landet. Kommer ner och hon blandar sin första grogg, Kaffe Karlsson. Det enda sättet hon vet att kunna bota hennes flygsjuka och nervositet.

Nu befinner hon sig dock i säkert förvar i Riga och flyger senare mot Tyskland där de husbilar över till Österrike. '



Varning för spoiler!


Ja!


Nu ska jag väll kunna ringa som en normal männish! Såg i tidningen att nya Xperia Mini Pro äntligen har kommit ut. Min vänta är officiellt över! Så det får bli en tripp till staden för ett klipp och ny mobil i veckan. Har på känn att denna vecka kommer till att bli en dyring.

Kan för övrigt inte förklara hur mycket jag saknar routern, söt myspys routern. Vila i frid. Dumburken tar bokstavligen kål på mig och mitt tålamod. MEDITATIOOOoooOOON.

Nu ska jag förbereda för en tripp ner till playan. So long surfers!

RSS 2.0